شماره تماس: 02122500600

ارورهای یخچال فریزر سامسونگ

نمایندگی‌های سامسونگ در تهران

تماس با شمال تهران

۰۲۱-22500600

تماس با شرق تهران

021-77081090

تماس با غرب تهران

021-88566359 / 021-44255451

تماس با جنوب تهران

021-55102370
شماره تماس ها جهت رفع ارورهای یخچال فریزر سامسونگ

توضیحات


یخچال یکی از لوازم ضروری آشپزخانه است. این وسیله برقی انواع مختلفی دارد. مدل بالافریزر، پایین فریزر، دوقلو و ساید‌بای‌ساید از انواع رایج یخچال است. یخچال شامل قسمت‌های مختلفی می‌شود. داخل، بیرون، ناحیه پشتی و فریزر، قسمت‌های مختلف یخچال هستند. قسمت داخلی شامل کشو، جامیوه‌ای و قفسه‌ها می‌شود. قسمت بیرونی درب، دستگیره‌ها و گاهاً خروجی آب و یخ را دربرمی‌گیرد. قسمت پشتی شامل نواحی مانند کمپرسور و کندانسور است. فریزر با طبقه و کشوها، محل نگهداری و انجماد موادغذایی فاسدشدنی است. هر کدام از این قسمت‌ها از اجزا و قطعات مختلفی ساخته شده. این اجزا و قطعات گاهی دچار نقص و آسیب می‌شوند. باید راهی برای آگاهی از این نقص و آسیب وجود داشته‌باشد. در یخچال‌های مختلف چیزی به نام کد خطا یا ارور وجود دارد. این کد به ما کمک می‌کند تا از آسیب و نقص در یخچال آگاه شویم. در ادامه با ما همراه باشید تا درباره کد خطا یا ارور یخچال سامسونگ بیشتر بدانیم.
 

کد خطا یا ارور چیست؟

درصورت بروز خطا یا مشکل در سیستم یخچال، کد خطا فعال می‌شود. سنسورهای دستگاه مشکل را برای سیستم ایمنی ارسال می‌کنند. سیستم ایمنی مشکل را تشخیص می‌دهد. براساس آسیب یا نقص، کد خطا روی صفحه‌ی نمایشگر نشان داده می‌شود. کدهای خطا باهم فرق می‌کنند. هر کد خطا معنای خاص خود را دارد. شناختن کدهای خطا به رفع مشکل یخچال کمک می‌کند. برای تشخیص و برطرف کردن کد خطا می‌توانید از دفترچه‌ی راهنمای یخچال کمک بگیرید. افراد متخصص در نمایندگی برند یخچال در این زمینه آگاهی کامل دارند. می‌توانید با آنها مشورت کنید.

سنسورهای ارتباطی

سنسورهای ارتباطی نقش مهمی در فعال شدن کدهای خطا دارند. آشنایی با سنسورهای ارتباطی شناسایی کدهای خطا را آسان‌تر می‌کند. برای شناختن سنسورهای ارتباطی در ادامه با ما همراه باشید.

سنسور چیست؟

سنسور قطعه‌ای است که کمیت یا مقدارهای فیزیکی را به کمیت یا مقدارهای الکتریکی تبدیل می‌کند. این قطعه با توجه به کاهش یا افزایش دما، مقاومت هدایت الکتریکی را کنترل می‌کند. سنسور یک مبدل است. مقیاس‌های مختلف را اندازه‌گیری می‌کند. در نهایت مقیاس‌های اندازه‌گیری شده عمل کنترل و تنظیم کردن کارکردهای مختلف یخچال را انجام می‌دهند. سنسور دما و رطوبت داخلی و خارجی یخچال را اندازه می‌گیرد. مقدار اندازه‌گیری شده به برد ارسال می‌شود. در نهایت روی صفحه نمایشگر یخچال نشان داده می‌شود. برای مثال الان دمای یخچال ۵ درجه سانتی‌گراد است. ممکن است این دما کاهش یا افزایش پیدا کند. سنسور تغییر دما را تشخیص می‌دهد. پیامی برای برد الکترونیکی یخچال ارسال می‌شود. برد الکترونیکی براساس پیام دریافت شده فعالیت موتور یخچال را کنترل می‌کند. گرم یا سرد شدن غیر معمول یخچال می‌تواند نشانه آسیب به سنسور باشد. در این صورت باید جهت تعمیر یا تعویض قطعه اقدام کنید.
 

انواع سنسور در یخچال

سنسورها انواع مختلفی دارند. هر سنسور عملکرد مخصوص به خود را دارد. آسیب یا نقص در عملکرد هر کدام از انواع سنسورها کار یخچال را مختل می‌کند. شناختن و آگاهی از انواع سنسورها به تشخیص نقص و آسیب یخچال کمک بسیاری می‌کند. در ادامه برای آشنایی با انواع سنسور و نحوه عملکرد آنها با ما همراه باشید.

سنسور دمای داخلی در یخچال:

این سنسور وظیفه تنظیم و متعادل کردن دمای داخلی یخچال و فریزر را به عهده دارد. سنسور داخلی دمای محفظه داخلی یخچال و محفظه داخلی فریزر را به برد ارسال می‌کند. برد پس از دریافت پیام مقدار کارکرد موتور یخچال را تنظیم می‌کند. هنگامی‌ که دمای محفظه بالا باشد، برد موتور را به کار می‌اندازد. پس از تنظیم شدن دمای محفظه برد به موتور دستور توقف می‌دهد.

سنسور دمای محیط در یخچال:

این سنسور همانطور که از نامش پیداست دمای محیط اطراف یخچال را کنترل می‌کند. سنسور دمای محیط، اطلاعات را از محیط اطراف دریافت می‌کند. اطلاعات به دست آمده را برای برد ارسال می‌کند. برد اطلاعات را دریافت کرده و براساس آن میزان جریان ورودی به موتور یخچال را کنترل می‌‌کند.

سنسور یخ‌زدایی یا دیفراست در یخچال:

این سنسور با قطعه‌ای به نام اواپراتور در ارتباط است. آشنایی با این قطعه می‌تواند کار سنسور یخ‌زدایی یا دیفراست را بهتر نشان دهد.

اواپراتور در سرماسازی و خنک‌کنندگی یخچال نقش دارد. این قطعه اگر در معرض گرما و حرارت قرار بگیرد برفک می‌زند. برفک‌‌‌زدن می‌تواند عملکرد قطعه را دچار مشکل کند.

سنسور یخ‌زدایی یا دیفراست روی اواپراتور قرار گرفته. این سیستم از برفک زدن یخچال جلوگیری می‌کند. این عمل آسیب به اواپراتور را به حداقل می‌رساند. وقتی المنت یخچال کارش را انجام می‌دهد این سنسور دمای اواپراتور را چک می‌کند. ممکن است دما خیلی بالا باشد. در این صورت پیامی برای تنظیم دما به برد ارسال می‌شود.

سنسور درب یخچال:

شاید برایتان پیش آمده‌باشد که درب یخچال را طولانی مدت باز بگذارید. در این صورت آلارمی به صدا درمی‌آید. این آلارم سنسور درب یخچال است. این سنسور دمای اطراف یخچال را چک می‌کند. تغییر دما را به برد گزارش می‌دهد. برد دما را تنظیم و کنترل می‌کند. درنتیجه یخچال عملکرد مناسبی دارد.

سنسور دیسپنسر یا آب‌ریز در یخچال:

این سنسور در یخچال فریزرهایی که آب‌سردکن و یخ‌ساز دارند وجود دارد. سنسور آب‌ریز، لیوان را در محل قرارگیری آن شناسایی می‌کند. بعد از شناسایی لیوان آب و یخ به‌درستی خارج می‌شوند.

سنسور دمای کمپرسور در یخچال:

وقتی دمای کمپرسور بالا می‌رود این سنسور به کار می‌افتد. دمای کمپرسور را به حد تعادل می‌رساند. درصورت لزوم کمپرسور را خاموش می‌کند.

سنسور محفظه‌ی جادویی در یخچال:

در بعضی از برندهای یخچال محفظه خاصی وجود دارد. این محفظه باعث می‌شود قسمت‌های خاصی از یخچال دمایی متفاوت با بقیه قسمت‌ها داشته باشند. سنسور محفظه‌ی جادویی در این قسمت تعبیه می‌شود. وظیفه این سنسور کنترل دمای محفظه است.

سنسور یخ‌ساز در یخچال:

این سنسور در بعضی از برندهای یخچال وجود دارد. این قطعه تولید یخ در یخ‌ساز را کنترل می‌کند. وقتی یخ‌ها تولید می‌شوند به فرایند خروج یخ از یخ‌ساز نظارت می‌کند. نوع دیگری از این سنسور زمان فعالیت المنت یخ‌ساز را کنترل می‌کند.

 

در ادامه علت خرابی بعضی از سنسورهای ارتباطی یخچال را بررسی می کنیم.

نشانه‌های خراب‌ شدن سنسور محیطی در یخچال:

خرابی و اختلال در این سنسور عملکرد یخچال را دچار مشکل می‌کند. در صورت آسیب به این قطعه فعالیت کمپرسور یا همان موتور یخچال، نسبت به حالت نرمال کاهش یا افزایش می‌یابد. علامت دیگر نقص در این سنسور به هم ریختن دمای تنظیم شده برای یخچال است. این مسئله به این معناست که دمای تعیین شده برای یخچال با دمای محفظه یخچال متفاوت است.

نشانه‌های خراب شدن سنسور دیفراست یا یخ‌ساز در یخچال:

در صورت آسیب یا خرابی این سنسور روی قطعه اواپراتور برفک یا یخ‌زدگی دیده می‌شود.در این شرایط سنسور دیفراست یا یخ‌ساز هشدار قطع مدار المنت هیتر را به موقع ارسال نمی‌کند.در نهایت المنت به درستی کار نمی‌کند‌. این مسئله باعث ایجاد یخ و برفک روی سطح اواپراتور می‌شود.

نشانه‌های خراب شدن سنسور یخ‌ساز در یخچال:

آسیب یا خرابی این سنسور کارکرد یخ‌ساز را دچار مشکل می‌کند. به دنبال این مسئله یخ‌ساز به خوبی کار نمی‌کند.

نشانه‌های خراب شدن سنسور محفظه جادویی در یخچال:

در صورت آسیب یا خرابی این سنسور دمای قسمت خاصی از یخچال با دمایی که قبلا برای آن تعیین شده‌بود، متفاوت است. در این شرایط دما بالاتر یا پایین‌تر از حد تعیین‌شده است. نقص دراین قطعه به صورت هشدار روی صفحه نمایشگر یخچال نشان داده می‌شود.

راهنمای تست سنسورهای ارتباطی یخچال:

برای کسب اطمینان از آسیب یا خرابی یک قطعه در یخچال ابتدا باید آن را تست کنید. برای آگاهی از نحوه تست سنسورها در ادامه با ما همراه باشید. واحد سنجش سنسور کیلواهم است. در نتیجه برای تست سلامت سنسور به یک اهم‌متر نیاز دارید. برای سنجش سنسورها باید مقاومت آنها را اندازه‌گیری کنید. مقدار عددی در برندهای مختلف متفاوت است. برای انجام این کار باید مقدار عددی اعلام شده از سوی برند یخچال خود را بدانید. در صورتی که سنسور آسیب دیده‌ باشد هشدار مخصوص به آن روی صفحه نمایشگر نشان داده می‌شود. 

برای تست سنسور موردنظر مراحل زیر را دنبال کنید:

_ سنسور را از محل نصب آن در یخچال خارج کنید.

_ صبرکنید تا دمای سنسور با دمای محیط برابر شود‌.

_ دماهای مختلف را اندازه‌گیری کنید تا از کارکرد سنسور مطمئن شوید.

مثال: وقتی دمای سنسور و محیط برابر شد، سنسور را در ظرف آب و یخ بگذارید. در دمای محیطی حدود ۲۰ درجه سانتی‌گرادK2اهم و در ظرف آب و یخ K3اهم نشانه سلامت سنسور است. اگر غیر از این باشد سنسور نیاز به تعویض دارد.

راهنمای تعویض سنسورهای ارتباطی:

ممکن است سنسور نیاز به تعویض پیدا کند. برای تعویض سنسور مراحل زیر را دنبال کنید:

_ یخچال را از برق بکشید. 

_ محل نصب و قرارگیری سنسور موردنظر را پیدا کنید. برای این کار از دفترچه راهنمای یخچال کمک بگیرید. 

_ سنسور را از قاب محافظ آن جدا کنید.

_ سنسور را از محل قرارگیری و قطعاتی که به آنها وصل شده جدا کنید.

_ سنسور جدید را در محل نصب کنید.

_ قاب محافظ سنسور را نصب کنید.

در صورتی که تمام مراحل به‌ درستی انجام شود کار تعویض و نصب تمام است. توجه داشته باشید که تعویض و نصب سنسور کار ساده‌ای نیست. ممکن است با یک حرکت اشتباه به یخچال آسیب برسد. این مسئله می‌تواند بسیار هزینه‌بر باشد. توصیه ما این است که برای تعویض و نصب سنسور از شخص متخصص و ماهر در نمایندگی برند یخچال خود کمک بگیرید.

                     

کد خطا یا ارورهای یخچال سامسونگ

در ادامه برای شناختن کدخطا یا ارورهای یخچال سامسونگ با ما همراه باشید.

کدخطا یا ارور 1E یا SE در یخچال سامسونگ:

علت بروز این کد خطا قطع شدن برق است. راه‌حل‌های برطرف کردن این کد خطا بسیار ساده است. دکمه lighting و power save را همزمان فشار دهید. به مدت ده ثانیه نگهدارید و سپس رها کنید. برای این کد خطا راه‌حل دومی وجود دارد. دکمه fridge و freezer را همزمان فشار دهید. به مدت ده ثانیه نگهدارید و سپس رها کنید. با انجام روش‌هایی که گفته‌شد کنترل پنل یخچال ریست می‌شود و کد خطا خاموش می‌شود.

کدخطا یا ارور 4e در یخچال سامسونگ:

این کد خطا به ۳ دلیل روشن می‌شود. ممکن است سیم‌های یخچال شل شده یا از جای خود خارج شده باشند. در این صورت سیم‌ها را چک کنید. از سالم بودن و نصب صحیح آنها مطمئن شوید. شاید سنسور دیفراست دچار آسیب شده باشد. در این شرایط مجبور به تعمیر یا تعویض قطعه هستید. بردالکتریکی یخچال را چک کنید. در صورت لزوم اقدام به تعمیر یا تعویض قطعه کنید. با پیدا کردن علت و برطرف کردن آن کد خطا خاموش می‌شود.

کدخطا یا ارور 5 و 5e در یخچال سامسونگ:

این کد خطا اغلب به دلیل اشکال در یخ‌ساز یخچال فعال می‌شود. دستگاه یخ‌ساز و مهار سیم‌ها را بررسی کنید. دستگاه را خاموش کنید. تک تک قطعات دستگاه را چک کنید. قطعه را دوباره نصب کنید. در صورت عدم رفع مشکل دستگاه یخ‌ساز را تعویض کنید. ممکن است سیستم  سنسور دیفراست فریزر آسیب دیده باشد. یخچال را چند بار ری‌استارت کنید. سنسور یخ‌زدایی را چک کنید. شاید نیاز به تعویض یا تعمیر داشته باشد. گاهی قطعی برق باعث روشن شدن این کد خطا می‌شود. در صورت بررسی و برطرف کردن موارد فوق کد خطا خاموش می‌شود.

کد خطا یا ارور 6e در یخچال سامسونگ:

گاهی قطع شدن برق باعث مختل شدن سنسور دمای محیط می شود. این مسئله کد خطای 6e را فعال می‌کند. برطرف کردن این ارور راه‌حل ساده‌ای دارد. دکمه power freeze و power cool را به همزمان فشار دهید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه نگهدارید و سپس رها کنید. این روش باعث خاموش شدن کد خطا می‌شود.

کد خطا یا ارور 8e در یخچال سامسونگ:

خرابی سنسور دیفراست یا یخ‌ساز علت فعال شدن این کد خطا است. برای برطرف کردن این مشکل سنسور یخ‌ساز را به‌طور کامل بررسی کنید. سیم‌کشی‌های مربوط به این سنسور را به‌طور کامل چک کنید. در صورت لزوم اقدام به تعمیر یا تعویض قطعه آسیب‌دیده کنید.

                       

کد خطا یا ارور23e در یخچال سامسونگ:

این کد خطا به دلیل اشکال در فن کندانسور ایجاد می‌شود.در ادامه برای توضیحات بیشتر درباره فن کندانسور با ما همراه باشید.

فن کندانسور چیست و چه کاری انجام می‌دهد؟

این قطعه در فرایند خنک‌کنندگی یخچال نقش مهمی دارد‌.فن کندانسور در ناحیه داخلی و بالایی کندانسور قرار گرفته. برای جلوگیری از ورود ذرات غبار و آلودگی این قطعه پوششی توری شکل دارد.

ذرات گرد و خاک و آلودگی موجود در هوا روی لوله‌های مارپیچ اطراف فن کندانسور می‌نشیند. این مسئله عملکرد یخچال را دچار مشکل می‌کند. بهتر است چند وقت یکبار این لوله‌ها را تمیز کنید. برای این کار می‌توانید از یک دستمال نخی و نرم استفاده کنید. برای اینکه فن کندانسور عملکرد بهتری داشته باشد هرگز موادغذایی داغ را درون یخچال نگذارید. وقتی موادغذایی به دمای محیط رسید و کمی خنک شد آنها را در ظرف مناسب بریزید و به یخچال منتقل کنید. علاوه بر این وقتی خطای 23e را مشاهده کردید از سالم بودن فن کندانسور مطمئن شوید. اتصال برق را چک کنید و مطمئن شوید که سیستم برق‌رسانی دستگاه درست عمل می‌کند. درصورت لزوم اقدام به تعمیر یا تعویض قطعه کنید.

نحوه تعویض فن کندانسور:

یخچال را از برق بکشید. یخچال را کمی جلو بیاورید تا جایی که بتوانید پشت آن قرار بگیرید. پوشش پشت یخچال را باز کنید. پوشش را از پشت یخچال جدا کنید. حالا می‌توانید کمپرسور یخچال را ببینید. شرایط قطعه را چک کنید. در صورت آسیب دیدن فن آن را تعمیر یا تعویض کنید. در صورت آسیب دیدن موتور باید موتور را به طور کامل تعمیر یا تعویض کنید. پیچ براکت را باز کنید. براکت را به طرف موتور یخچال چرخانده و پایه‌های آن را باز کنید. براکت خنک‌کننده کمپرسور را به سمت کمپرسور فشار دهید. پیچ‌های موجود در قسمت بالای آن را باز کنید. براکت را به سمت موتور بچرخانید. موتور فن را از براکت جدا کنید. تیغه فن را بکشید. پیچ‌ها را باز کنید. فن کندانسور را بسیار با دقت از براکت جدا کنید. حالا برای نصب فن کندانسور جدید اقدام کنید.

 ابتدا پروانه فن را روی موتور جدید نصب کنید. این کار را بسیار با دقت انجام دهید. سیم و اتصالات مربوط به آن را وصل کنید. موتور جدید را روی براکت موتور نصب کنید. پیچ‌های پایه را به کمک یک پیچ‌گوشتی سفت کنید. تیغه فن را در جای خود نصب کنید. سوکت فن کندانسور را نصب کنید. چیپ‌های موتور را بسته و در مرحله آخر پیچ‌های پایه را ببندید. اکنون کار تمام است. توجه داشته باشید که تعمیر یا تعویض فن کندانسور یک کار کاملا حرفه‌ای است. شخصی ماهر، متخصص و باتجربه باید اقدام به تعمیر یا تعویض این قطعه کند. پس تاکید ما این است که به‌هیچ‌وجه خودتان اقدام به تعمیر یا تعویض فن کندانسور نکنید. این کار می‌تواند باعث آسیب جدی به یخچال شود و هزینه گزافی به‌دنبال داشته‌باشد. از تکنسین متخصص در نمایندگی برند یخچال خود درخواست کنید تا قطعه را تعمیر یا تعویض کند.

مورد دیگری که باعث فعال شدن این کد خطا می‌شود مشکل در صفحه کنترل و مهار سیم‌هاست. به کمک مولتی‌متر صفحه کنترل و مهارسیم را امتحان کنید. در صورت لزوم اقدام به تعمیر یا تعویض صفحه کنترل کنید.

 

خطا یا ارور 25e در یخچال سامسونگ:

این کد خطا به علت نقص در سیستم سنسور دیفراست فعال می‌شود. سنسور دیفراست را چک کنید. در صورت لزوم اقدام به تعمیر یا تعویض سنسور موردنظر کنید. اگر مشکل برطرف نشد قطعات ترمودیسک، ترموفیوز، المنت و بردالکترونیکی را بررسی کنید. در صورت خراب بودن ترمودیسک و ترموفیوز یخچال دچار برفک می‌شود. در صورت نقص در هر کدام از قطعات ذکر شده اقدام به تعمیر یا تعویض آن کنید.

کد خطا یا ارور 33e در یخچال سامسونگ:

خرابی گرمکن لوله پرکن آب علت فعال شدن این کد خطاست. این قطعه ممکن است هنگام جابه‌جایی در آشپزخانه یا موقع اثاث‌کشی آسیب دیده باشد. لوله پرکن آب را چک کنید. بست سیم در اطراف لوله آب یخچال، گرمکن لوله پرکن است. آن را چک کنید. کلید lighting و power save را همزمان فشار دهید. به مدت ۱۰ ثانیه نگهدارید و سپس رها کنید. این خطا می‌تواند به علت آسیب به عایق باشد. در این صورت از یک فرد متخصص کمک بخواهید.

کد خطا یا ارور 39e در یخچال سامسونگ:

این ارور به علت نقص در سنسور یخ‌ساز روشن می‌شود. کافی نبودن مقدار آب در یخ‌ساز علت دیگر فعال شدن این کد خطاست. برای رفع مشکل، سنسور یخ‌ساز را چک کنید و از سالم بودن آن مطمئن شوید. در صورت نقص یا خرابی اقدام به تعمیر یا تعویض قطعه کنید. مقدار آب یخ‌ساز را چک کنید و از کافی بودن آن مطمئن شوید.

کد خطا یا ارور 40e در یخچال سامسونگ:

این کد خطا مربوط به فن فریزر و فن محفظه یخ دستگاه است. در این شرایط فن دچار مشکل شده و کار نمی‌کند. قطعه را بررسی کنید و از سالم بودن آن مطمئن شوید. در صورت لزوم اقدام به تعمیر یا تعویض قطعه کنید. بهتر است سیم‌کشی و مدار اصلی چک شود.

کد خطا یا ارور 84e در یخچال سامسونگ:

این کد خطا نشان می‌دهد قطعه روتور قفل شده‌است. روتور یک قطعه متحرک از یک سیستم الکترومغناطیسی در موتور الکتریکی، ژنراتور و یا آلترناتور است.روتورها انواع مختلفی دارند. روتور قفس‌سنجابی و روتور سیم‌پیچی دو نوع از انواع رایج روتور هستند. روتورها بسته به نوع وسایل برقی و الکترونیکی داخل آنها نصب می‌شوند. این کد خطا علامت خوبی نیست. فعال شدن آن نشان می‌دهد کمپرسورهای DC سه سرعته دستگاه احتمالاً دچار نقص شده‌اند. دسترسی به قسمت روتور بسیار مشکل است. برای بررسی و تعمیر این قطعه باید از تکنسین متخصص در نمایندگی برند یخچال خود کمک بگیرید.

کد خطا یا ارور 85e در یخچال سامسونگ:

این خطا به دلیل قطعی برق اتفاق می‌افتد. به دنبال وقوع این خطا، جریان در مبدل PDA بی‌ ثبات می‌شود. ری‌استارت کردن کل دستگاه این خطا را برطرف می‌کند.

یخچال را از برق بکشید. یک دقیقه صبر کنید و دوباره یخچال را به برق وصل کنید. 

کد خطا یا ارور 14E در یخچال سامسونگ:

این کد خطا نشان می‌دهد سیستم یخ‌ساز دچار مشکل شده. برای رفع آن سیستم یخ‌ساز را چک کنید و از سالم بودن آن مطمئن شوید. سنسور یخ‌ساز را بررسی کنید و مطمئن شوید که سالم است. سپس باید شیربرقی و موتور تایم یخ‌ساز بررسی شود.

کد خطا یا ارور on/off در یخچال سامسونگ:

این کد خطا نشان می‌دهد که کمپرسور از کار افتاده است. برای رفع این مشکل یخچال را از برق بکشید. چند ثانیه صبر کنید و یخچال را دوباره به برق بزنید. با این کار دستگاه ریست می‌شود و کمپرسور شروع به کار می‌کند.

کد خطا یا ارورهای یخچال سامسونگ مربوط به نقص یا اشکال در هر قسمت یا قطعه در دستگاه است. برای برطرف کردن کد خطا می توانید از دفترچه‌ راهنمای یخچال استفاده کنید. اگر خودتان قادر به انجام این کار نیستید. از تکنسین متخصص در نمایندگی برند یخچال خود کمک بگیرید.                   

مطالعه بیشتر

برای ارسال سریع کارشناس، لطفا شماره تماس خود را وارد نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

برای تماس با تعمیرکار کلیک کنید